DSOV O8-1-RCH O8-1 (13-11-2021)

Als we uit spelen dan winnen we.

BIJ de kinderen van RCH 08 -1 leeft de opvatting dat als we uit spelen dat we dan winnen.
Elke keer thuis eindigt namelijk in verlies (kinderlogica).
Afgelopen zaterdag ochtend mochten we gelukkig uit tegen DSVO uit Vijfhuizen waar we eerder in het seizoen 2-2 van gewonnen hadden (zie vorig verslag).
Dus iedereen ging met volle moed de wedstrijd in.

Coach had last van een luxeprobleem. Niemand had zich afgemeld en er was ook een nieuw lid bijgekomen, genaamd Taeke. We hadden dus maar liefst 4 wissels. Eerlijk gezegd een beetje te veel van het goede. De kinderen zijn zo gedreven en hebben zo veel energie dat voortdurend 4 kinderen staan te stuiteren langs de lijn en roepen “mag ik erin??”.  Voor de volgende wedstrijd moet coach een andere oplossing zien te vinden.

Het voetballen ging heerlijk. We worden als team steeds beter en weten elkaar steeds beter te vinden. Ging hij er bij de vorige wedstrijd steeds niet in, bij deze wedstrijd scoorde vedette Kagan maar liefst 5 keer.  Een zuivere hattrick in de eerste helft als ik me niet vergis.  Ook Mathieu en Marley wisten het net te vinden. Als Sergei zijn vizier iets beter had afgesteld dan had hij er ook zo maar 3 in kunnen knallen. Dit geldt trouwens voor velen in het team en blijft een aandachtspunt voor het hele team, secuur leren schoppen. Oefenen, oefenen op het nemen van een goede trap!

DSOV deed niet veel onder voor ons, ook zij scoorde 4 keer en hadden een goed team, waar veel dreiging van uit ging. Onze verdedigers Morritz en Rawat wisten gelukkig veel ballen tegen te houden. Al om al een spannende en leuke wedstrijd.  Einduitslag 4-7.Uw nederige coach Maarten Georgius RCH 08-1 (foto’s van Edward)

Delen met anderen?

Verslagen
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten