RCH O15-1 kampioen!!!

De jongens van 15-1 hadden al weken gezonde spanningen. De voetbal app kon niet vaak genoeg gecheckt worden om de stand bij te houden. Ja er was toch wel een kans om kampioen te worden….
Zelfs bij de ouders werd het toch langzaamaan ook wel het gesprek langs de lijn.
Ondanks dat de 15-1 nog twee wedstrijden moet gaan spelen hadden ze al zoveel punten binnen dat als ze de wedstrijd tegen UNO zouden winnen dit weekend al kampioen zouden zijn.
Als verslag van de wedstrijd kan ik er niets anders van maken dan dat de eerste helft erg rommelig verliep. Er werd wat heen en weer gescoord en de spanningen waren ook goed te horen van beide partijen. De scheidsrechter heeft zich geen moment hoeven te vervelen en gaf RCH ook een gele kaart. De tussenstand was 2-3.
De tweede helft ging het voetballen wat beter, maar alsnog gebeurde er genoeg. Zo kreeg de keeper van UNO een rode kaart en moest het veld verlaten.
Hoe dan ook wisten de jongens van RCH nog 2 punten te scoren en was de eindstand 2-5!!!
Ondanks dat dit niet de leukste pot was om naar te kijken zijn we toch heel trots op deze kampioenen!!!
Als team zijn ze na de wedstrijd terug gegaan naar RCH en is deze overwinning gevierd.
In de avond is het team ook nog eens gezellig uit eten geweest en kunnen ze zich nu nog even met een gerust hart voorbereiden op de nog komende wedstrijden.
Namens RCH van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat.