RCH O12-1-HFC O12-2 (13-04-2024)

Zaterdag 13 april, De wedstrijd thuis tegen HFC O12-2

Het beloofde een pittige pot te worden, aangezien de tegenstander ook hoofdklasse heeft gespeeld.

In de vroege morgen om negen uur was de aftrap en RCH was al direct wakker. Er werd fel gespeeld, kort gedekt en iedereen was bij de les. Na een aantal kansjes kwam RCH dan ook verdiend op voorsprong.

Na deze 1-0 leek juist HFC wakker geschud te zijn. In plaats van dat RCH ging doorpakken, was het nu de beurt aan HFC. De tegenstander had in de gaten dat als ze er kort op zouden zitten, RCH fouten ging maken en dat gebeurde helaas ook.

RCH kwam er eigenlijk niet meer aan te pas. De kansen voor HFC stapelden zich op en het duurde dan ook niet lang voordat de 1-0 voorsprong teniet werd gedaan. Bij Rust was de stand al 4-1 in het voordeel van HFC.

De tweede helft zagen we eigenlijk hetzelfde beeld. HFC was veel feller, wisten elkaar goed te vinden en hadden goed in de gaten dat RCH elke keer vanuit achteren probeerde op te bouwen.
De eindstand werd uiteindelijk 8-2 in het voordeel van HFC en hier was niets op af te dingen.

Natuurlijk is het geen schande. De jongens van HFC hebben al veel ervaring met het spelen in de 1e en hoofdklasse en weten dat het hier allemaal wat sneller gaat (bovendien hebben zij 10 elftallen onder 12!) Ook hier leren de jongens van.

Je kunt niet meer rustig afwachten dat de bal naar jou toekomt. Het wordt gelijk afgestraft. Tuurlijk is het balen dat je met zulke cijfers verliest, dat RCH  niet gewend.  Maar hopelijk is de O12-1 wel wakker geschud en zullen ze inzien dat het tegen Alliance a.s. zaterdag (een ploeg die ook altijd in de 1e klasse heeft gespeeld) het allemaal anders moet.

Gewoon lekker blijven trainen en zaterdag revanche tegen Alliance!

Marcel, Harry de foto’s (ook op Facebookpagina RCH-Jeugd)

Delen met anderen?

Verslagen
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten