RCH O23-1-sv Hoofddorp O23-1 (03-09-2022)

Zaterdag 03-09-2022 speelde RCH O23 de eerste competitiewedstrijd tegen sv Hoofddorp O23-1.

We zijn al enkele weken intensief aan het trainen. De oefenwedstrijden in de aanloopfase waren leerzaam, maar de resultaten waren niet altijd positief. De instelling wel.

Zaterdag 3 september was de eerste competitiewedstrijd in de 4e divisie tegen sv Hoofddorp O23-1.

Vooraf aan de wedstrijd stond er voor de mannen een heerlijke lunch klaar om 12 uur in de bestuurskamer. Dat was natuurlijk nieuw voor de mannen. De lunch werd aangeboden door Floorman.

Na het maken van een elftalfoto werd het tijd voor de voorbereiding op de wedstrijd.  Helaas nog steeds wat geblesseerden, maar ze waren er wel om hun teamgenoten aan te moedigen. Ook weer lekker veel publiek en dit keer werd het “heilige RCH gras” als strijdperk gebruikt. Alex Koelemij was de scheidsrechter.

De opdracht voor de RCH-spelers was duidelijk:  veel inzet, druk zetten en vooruit voetballen. Ondanks enkele kansen in de opening fase kwam RCH  in de eerste helft op achterstand.

Na rust probeerde RCH O23 door tactische omzettingen grip op de wedstrijd te krijgen en uiteindelijk werd de eerste wedstrijd van het seizoen met 3 – 1 gewonnen. Weliswaar inclusief een strafschop, maar een gewonnen potje is altijd goed voor de motivatie.

We hopen dat de blessures snel genezen zullen zijn al zij Tom dat hij met zijn schouderblessure nog vier weken rustig aan moet doen en zijn arm met een bijzondere constructie in een bepaalde positie moet houden.

Na afloop hebben we met ouders en spelers nog even nagenoten van deze overwinning.

Dankzij de winst werden de eerste drankjes van de spelers als beloning ook gesponsord door Floorman.

De foto’s komen uit diverse hoeken. Ook op facebook staan wat sfeerbeelden.