RCH O13-1–Olympia O13-1 (02-04-2022)

Gelijk vanaf het begin gingen onze jongens goed van start ondanks de kou. Aanwijzingen om netjes over te spelen van Onno werden goed opgevolgd en er werd steeds druk op de tegenstander uitgeoefend. Dit werd in de 10e minuut beloond door goal van Dijowy. Mooie kans van Jens direct erna maar geen goal helaas. Prachtige goal van Nassim in de 15e minuut. Gelijk erna een geweldige goal van Berrat 3-0. Daarna gaan de jongens helemaal los: 4-0 door Dijowy. 5-0 Berrat nadat hij vrij stond voor doel.

Prachtige aanval geleid door Dijowy, rebound Jens en afgemaakt door Berrat: 6-0! Meteen erna weer een goal van Berrat 7-0 en vlak voor rust 8-0 voor Nassim.

We kunnen wel concluderen dat dit een zeer riante voorsprong is bij rust!

In de tweede helft was het even opwarmen en dus spoort Onno het team aan om met aandacht te blijven spelen. Daar wordt naar geluisterd want al snel komt, na een prachtige voorzet door Dijowy, een mooie goal door Joel, 9-0 en later scoort Berrat de 10-0 door mooi de keeper uit te spelen.

We hadden moeite om alle doelpunten goed bij te houden! Vlak voor het einde scoort Maxim de 11-0 en maar liefst 12-0 door Berrat!

Wat een goalfestijn…..dit maken we niet vaak mee. Het was een mooie overwinning!