RCH O13-1-Olympia O13-1 (04-12-2021)

De wedstrijd van Berat!!

RCH speelt thuis tegen Olympia, RCH begon slecht. Balverlies voor de goal, maar in de 5e minuut scoort Berat, het is 1-0 voor RCH!!

Olympia voert meer druk in de 1e helft, helaas volgt dan de 1-1 vanuit een afstandsschot, dat hoog in het net ging. Onze keeper raakte de bal, maar het was niet genoeg om de bal uit het doel te krijgen. RCH accepteert de goal en gaat verder met het spel.

Mooie diepte ballen van Nassim naar links en rechtsbuiten. In de 10e minuut scoort Dijowy prachtig in de linkerhoek, een hele mooie bal van Nassim, 2-1 voor rch. RCH speelt heel goed, de tegenstander krijgt amper de bal. In de 20ste minuut een penalty voor RCH door een harde tackle van Olympia, Berat benut de penalty 3-1, hij scoort mooi in het kruising.

Olympia heeft een grote kans gemist in de zestien meter. Nassim geeft een hele mooie steekbal aan Mikai en een voorzet van Mikai schiet Berat in de laatste minuut met zijn chocoladebeen in de linkerhoek, ja ja 4-1 voor RCH. Berat heeft een hatrick Olympia gaf het bijna op. Slechte ballen, veel balverlies. De 1e helft eindigt met 4-1, het is rust.

De 2e helft is begonnen en RCH voert veel druk uit. Dijowy geeft een diepe bal aan Berat en staat 1op1 met de keeper. Hij zag een klein hoek en hij schoot de bal heel hard in de rechterhoek. Abdullah scoort in de 15e minuut een heel mooi doelpunt van buiten de zestien meter, prachtig, 6-1voor RCH. Olympia heeft nu veel balbezit, maar Joēl scoort in de 20e minuut ook met zijn chocoladebeen in de linkerhoek, 7-1voor RCH.

Joēl gaat door en hij hij scoort ook in de 22e minuut, weer in de linkerhoek, 8-1.

RCH gaat door. Berat schiet naast voor het doel, maar het scheelde een klein beetje. Mikai scoort in de 25e minuut in de rechterhoek, 9-1. Tot slot, in de laatste minuut scoort Berat opnieuw hard in de rechterhoek, 10-1 voor RCH en wint dik van Olympia.