RCH O18-1-sv Vogelenzang O18-1 (17-09-2022)

Tijdens de wedstrijdbespreking bleek dat de 2 spelers die niet hadden meegetraind afgelopen week helaas ook bij de wedstrijd niet op kwamen dagen.

Jongens dit is geen teamspirit, hiermee dupeer je je teamgenoten. Ondanks dat deze spelers zich niet hadden afgemeld waren er voldoende invallers om problemen te voorkomen.

Sterker nog na een paar mislukte doelpogingen stond RCH O18 halverwege de eerste helft verdiend met 2- o voor. Zowel de spelers als de begeleiding van Vogelenzang wisten zich geen raad met het spel van RCH in de openingsfase. Vooraf was afgesproken met een 4-2-4 opstelling te starten. Nogmaals, Vogelenzang wist niet hoe ze dit in het veld moesten oplossen waardoor er meerdere goede kansen werden gecreëerd.  In deze fase was er veel geschreeuw en consternatie in het veld en vragen aan de begeleiders.  

Na de 2-0 werd de wedstrijd grimmiger met onnodige en harde overtredingen wat uiteindelijk resulteerde in 4 geblesseerden aan RCH kant waarvan er een s ’avonds nog langs het ziekenhuis moest. Sterkte met herstel allemaal! Helaas werd er na overleg en inwinnen advies in de rust voor gekozen de wedstrijd te stoppen bij een stand van 2-1 in het voordeel van RCH.

Invallers dank en we hopen dat de situaties van afgelopen week tijdens deze wedstrijd in de toekomst worden voorkomen en ik wens iedereen een positievere wedstrijd komend weekend en natuurlijk de rest van het seizoen.

Hans-Paul, ook de foto’s

Delen met anderen?

Verslagen
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten