Hoofddorp O13-3-RCH O13-1 (26-03-2022)

Wat een mooie wedstrijd vanmorgen thuis tegen Hoofddorp! Hoofddorp was de koploper van de competitie, dus spannend voor de jongens van tevoren. Maar het was heel snel te zien wie het sterkere team was. Binnen de eerste 10 minuten had Berat al gescoord met dank aan een mooi pass van Joel en twee minuten later maakte Berat een top pass naar Arda en die maakte er 2-0 van!  Een paar minuten later had Hoofddorp geluk en het werd 2-1. Maar RCH’s moraal bleef hoog en vier minuten later scoorde Berat met een lange afstandsschot.

De bal bleef meestal op de Hoofddorps helft, maar als het RCH’s kant op ging kwamen de verdedigers meteen in actie en was de bal al snel weer richting Hoofddorps doel. Rond de 25ste minuut heeft Nassim gescoord met een penalty en de stand was 4-1. Hoofddorp hielp ons snel daarna met een eigen doelpunt. En binnen twee minuten had Joel twee keer gescoord en we gingen de pauze in 7-1!

De tweede helft was iets minder spannend maar de jongens bleven mooi voetballen. Na de pauze kwam Hoofddorp sterker terug en de wedstrijd was gelijkwaardiger. Duuk had twee mooie pogingen snel achter elkaar, die gingen helaas niet in het net. Hoofddorp heeft binnen de eerste 10 minuten van de tweede helft voor de tweede keer gescoord, voor een stand van 7-2. RCH bleef hard werken en een paar minuten later heeft Dijowy een mooi doelpunt gemaakt voor 8-2. Tijdens de rest van de wedstrijd was de bal te vinden op beiden helften. De verdedigers en de middenvelders maakten veel acties, o.a. een prachtige redding door Jim, die met zijn hoofd een bijna zeker doelpunt voorkwam.

De eindscore was 8-2 en de jongens en coach mogen trots zijn. Niet iedere naam staat opgeschreven in dit verslag maar ze hebben allemaal mooi gevoetbald en mooi samengespeeld. Goede acties, strakke passes, goed inzicht en goed executie. Het was echt een plezier om deze wedstrijd te kunnen kijken.