RCH O8-1-Alliance O8-4 (26-03-2022)

Matthijs Hutten verving vandaag de zieke Maarten. Dat wordt natuurlijk coachen, maar roept ook de verplichting op om een verslag te maken. Bij deze.

Wow, wat een spannende pot voetbal heeft het team vanochtend gespeeld! Door een overvloed aan reservespelers kon ieder team met 1 speler extra van start. RCH zette er gelijk de druk op waardoor Kagan snel kon scoren. Alliance werd wakker en verplaatste het spel naar de andere helft. Paniek in de verdediging en een uitgestoken hand werd door de coachende Alliance scheids afgestraft met een heuse penalty… Gelijkspel. Met nieuwe energie van 2 wissels vocht RCH tot de rust terug.

Tweede helft, nieuwe kansen. Alliance had daarin in eerste instantie de overhand en kon die ook benutten; 2-1. Met nog een kwart te gaan kwam RCH met hulp van assistent-coach Duha terug en creërde mooie kansen.

Onze hoop in bange dagen Kagan wist na een paar gemiste schoten op het doel toch weer de bal het net te laten vinden; 2-2!

En in de laatste seconde zat er bijna een winnende goal voor RCH in. Pfff wat was dat spannend. Hopelijk volgende week weer zo’n show!Matthijs Hutten