RCH O8-1-Overbos O8-2 (27-11-2021)

Afgedroogd.

Thuis spelen tegen Overbos 08-2. De wedstrijd begon niet helemaal gelukkig. Vrijdag avond voor het slapen gaan hadden we nog een voltallig team op oorlogssterkte. Bij het opstaan kwam coach er achter dat twee zich hadden afgemeld. In allerijl werden er twee extra racertjes geregeld. (Dank Mik!!) Naast een gehandicapt team waren de weergoden ons ook niet goed gezind, de regen ging nog wel maar de vrieskou zorgde bij de RCH-spelertjes voor meer last dan bij de tegenstander zo leek. Het deed ons verstijven.

Al snel kwamen we achter te staan. Er volgde nog veel goals daarna van de tegenstander. In het eerste kwartier kregen we zelfs een penalty tegen. Ben maakte onbewust hands, Overbos knalde hem hard in de touwen. Deze snelle reeks van goals deed ons gemoed geen goed.

Ondanks goed verdedigend werk van Mathieu en Rawat kwam de aanval van Overbos er toch redelijk makkelijk door heen.  Een schot op goal van Overbos ging vaak hoog in de touwen, geen houden aan. De tegenstander was overduidelijk beter.

Onze twee spitsen werden node gemist. We konden voorin geen vuist maken, en de schoten die op goal gingen werden makkelijk tegengehouden. Het ontbeerde ons aan een killer voor in. De kou speelde daarbij ook een rol dit verlamde onze jongens. Velen van ons keken ernaar en stonden erbij. Overbos maakt daar handig gebruik van.

Om een lang verhaal kort te maken; afgedroogd. Volgende week spelen we weer uit! Dat wordt winnen, want als we uit spelen dan winnen we (zie ook de vorige verslagen). Hoewel we moeten dan tegen het altijd lastige Koninklijke HFC. Dat wordt oppassen, hopelijk volgende week weer compleet.

Maarten Georgius, Coach RCH 08-1

Delen met anderen?

Verslagen
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten