Za 27/02 7-kamp bij RCH

Zaterdag 27 februari het is nog frisje in de vroege ochtend, maar vanaf 7 uur waren er al mensen bezig de spellen uit te zetten. De verleiding is dan al groot om een ‘rokje’ aan te trekken.

Nu bedenkt de jeugdcommissie van RCH elke zaterdag wel een aantrekkelijk programma, maar dit keer toch wel iets speciaals. Cassandra, Sander en Amber hadden een heuse 7-kamp georganiseerd. Een beetje jeugdweekendachtig gebeuren met allerlei prachtige spellen in samenwerking met Koppers Special Promotions van Eric Koppers.

Danny regelde weer het heerlijke fruit en Catherine smeerde smaakvolle broodjes voor alle begeleiders.

Het is natuurlijk best wel een gedoe om iets dergelijks te regelen. Het moet een beetje in het budget passen. Wat is leuk en voor alle leeftijden geschikt? En, toch ook wel belangrijk, hoeveel RCH-spelers komen er. Het regelen van spelbegeleiders kostte nog de minste moeite. Iedereen melde zich spontaan aan. Misschien ook door de motivatie eindelijk weer eens op het sportpark te mogen lopen en je eigen kind lekker bezig zien met, in dit geval, heerlijke spellen.

Niet alleen werden de kapsels glad geblazen, maar er werd ook regelmatig gescoord.

Het werd een waar feestje deze zaterdag. Opkomst was grandioos. Niet alle teams hadden een volledige bezetting, maar dat mocht de pret niet drukken. Het maakte nu niet uit in welk team je deelnam. Er waren totaal drie groepen samengesteld op leeftijdsklasse en daarin werd er lekker gehusseld. De kinderen waren aangenaam verrast en wisten eigenlijk niet wat nu het leukste was. Dat kunnen we natuurlijk simpel houden: ALLES WAS LEUK!!

Voetvolley, Blaasvoetbal, Bekerschieten, 1 op 1, Rokjesvoetbal, Rupsrace, Goalschieten en punten halen met door hoepels te schieten. Ging het ergens om? Ja. Veel plezier maken en dat is uitstekend gelukt. Per groep was er totaal twee uur uitgetrokken om iedereen alle spellen mee te laten doen, maar zelfs die twee uur waren tekort, want stoppen was er niet bij. Hulde aan de organisatie voor deze zaterdaginvulling.

Natuurlijk ook dank aan alle begeleiders en zelfs die konden het niet nalaten met één van de spellen mee te doen, want je wilt natuurlijk niet onder doen voor je eigen kind of, even laten zien hoe het allemaal wel moet, zeker bij het bekerschieten.

Leuk detail. We zagen Alfred in een gewoon kloffie, want die had een vrije zaterdag. Een ander leuk detail. In zijn vroegere jeugd had Onno ooit een prijs gewonnen bij een dergelijke 7-kamp en die kwam hij trots inleveren en staat nu te pronken in de prijzengallerij.

Ook de “grote jeugd”, het is inmiddels 12 uur, deed naar hartenlust mee en om twee uur dan ook nog even een wedstrijdje spelen, de O16-1 tegen de O18-1. Onze alleskunner Alex floot deze wedstrijd.

We hebben met z’n allen genoten van deze dag. Helemaal top met dank aan de organisatie en alle begeleiders, die zich geheel belangeloos beschikbaar stelden om deze dag tot een goed einde te brengen,

OK, nadeel van een dergelijke dag, alles moet ook even opgeruimd worden, maar gelukkig was onze oudere jeugd niet te beroerd een handje mee te helpen. Dank allen.

Foto’s van Harry Opheikens staan op de Facebookpagina RCH-jeugd

Sorry voor de vele foto’s, maar ja, het was ook zo leuk.

 

Delen met anderen?

Verslagen
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten