BSM O12-1-RCH O12-1 (06-04-2024)

Zaterdag 6 april speelde de O12-1 de eerste wedstrijd in de nieuwe poule.  We zijn benieuwd hoe de jongens het eraf zouden brengen na promotie naar de 1e klasse.

Tegenstander was BSM 012-1.  Om 10.00 de aftrap en het leek wel of de jongens niet wakker waren. Ze werden volledig overlopen in de eerste 15 minuten.

Het is dat BSM het vizier niet op scherp had staan. Echter na 15 minuten stonden de RCH-jongens 2-0 achter. Tijdens een korte pauze werden de mannen even wakker geschud door Naufal.

Het leek effect te hebben, aangezien er nu feller gespeeld werd en er meer kansen voor RCH kwamen. Uiteindelijk wist RCH terug te komen tot 2-2 en dat was dan ook de ruststand.

Na de rust begon RCH feller aan de wedstrijd,  en dat betaalde zich uiteindelijk uit in een doelpunt: 3-2. Echter door een persoonlijke fout wist BSM snel weer gelijk te maken: 3-3.

RCH was hierdoor niet van slag en middels 2 snelle uitvallen kwamen ze weer op 5-3. Uitspelen zou je denken, maar helaas, binnen een minuut was het al weer 5-4. RCH leek vermoeid te zijn, want nu was het continu BSM die in de aanval was.

Het duurde dan ook net lang voordat ze wederom wisten te scoren 5-5. Met nog 5 minuten op de klok werd het nog erg spannend. RCH kwam er niet meer uit en BSM probeerde het nog. Gelukkig werden de vele kansen niet benut

Eindstand 5-5. Over de gehele wedstrijd gezien, een terechte uitslag. Volgende week de kraker tegen HFC. Zorg dat jullie vanaf minuut 1 scherp en fel zijn, dan moet het goed komen. Goed trainen weer en tot zaterdag.