RCH O11-1-Hoofddorp O11-7 (14-01-2023)

Zaterdag 14 januari, de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar. Direct de kraker tegen Hoofddorp O11-7, waar vorig jaar nipt van verloren werd. Iets goed te maken dus.

Zoals inmiddels bekend eerst de warming up. Niet geheel overbodig. Wat een triest weer. Ze noemen het hondenweer maar onderweg naar RCH geen hond tegengekomen.

Om 09:00 de aftrap en binnen enkele minuten stond RCH al met 1-0 achter! De jongens waren niet helemaal wakker. Inmiddels is ook bekend dat ze hier niet warm of koud van worden. De achterstand werd snel weer goed gemaakt door 2 doelpunten van RCH.

Niets aan de hand zou je denken, maar vlak voor rust, na een misverstand achterin, wist Hoofddorp toch weer te scoren. Met een 2-2 stand de rust in.

In de 2e helft golfde het spel heen en weer. Er waren kansen aan beide kanten. Het bleef gelijk totdat een speler van Hoofddorp dacht dat hij een potje handbal speelde. Penalty en daar wist RCH wel raad mee, 3-2. Vervolgens vlak voor tijd nog een snelle uitval, waardoor de eindstand 4-2 werd.

Goed gedaan mannen. Niet bij de pakken neerzitten maar gewoon door blijven voetballen. Complimenten ook voor de aanhang die steeds groter blijkt te worden en, ondanks het verschrikkelijke weer, toch weer aanwezig was.

Volgende week weer een pittige wedstrijd tegen VVC. Goed trainen dus deze week.