Finale NK Penaltyschieten, RCH doet mee!!!

Op 24 maart werd het kampioenschap Penalty schieten georganiseerd bij Overbos en ook twee teams van RCH deden hieraan mee, de O13-1 met Matteo, Hugo, Jesse en Lars en de O12-2 met Liam, Don, Loys, Maxwell en Tijn (op de bijgaande foto als keeper optredend). Hernan kwam dit tegen in een trainersapp en had dat onder de jeugdteams rondgestuurd en hier op gewezen en…… ‘niet geschoten is altijd mis’.

De O13-1 en O12-2 hadden hier wel oren naar en hebben toen ingeschreven op de website van Overbos en nu bleek dat er eigenlijk veel te weinig teams hadden ingeschreven. Dus voor onze jongens was er een poule van 5 waar je tegen elke tegenstander twee rondes van 10 penalty’s moest nemen. Het was deze dag erg koud, aldus de beide teams.

Uiteindelijk bleken beide teams goed gescoord te hebben en na 8 potjes werd de eindstand opgemaakt en mochten de RCH-mannen inderdaad naar de finaledag bij Sparta Nijkerk. Dit NK penalty’s schieten wordt elk jaar gehouden en is vooral een gezellig gebeuren. De finale dag is op 29 juni met wel 600 kinderen en ook bekende You tubers en Tiktokkers dus best een happening en RCH doet met twee teams mee.

Super leuk toch. Door drukte met coachen en standen bijhouden helaas weinig foto’s, wellicht wordt dat ruim goed gemaakt tijdens de finale. Zet hem op RCH!!!

Paul Homburg (ook de foto’s)

Finale NK Penaltyschieten

Delen met anderen?

Verslagen
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten