Olympia O12-1-RCH O12-1 (09-03-2024)

Zaterdag 09 maart de wedstrijd uit tegen Olympia Haarlem O12-1 om 09.00 uur. Bj aankomst was er nog helemaal niemand, behalve dan het gehele team van RCH. De kantine was ook dicht, dus dan maar beginnen met de warming up.

Vervolgens kwamen de spelers van Olympia ook het terrein op. Vanaf de aftrap werd er direct fel op de bal gespeelt en goed gecombineerd. Olympia kwam er niet aan te pas. Echter, doelpunten werden nog niet gemaakt.

En wat gebeurt er dan (zoals vaker vermeld dit seizoen), het doelpunt viel aan de andere kant. Achterin werd niet kort genoeg en te slap gedekt waardoor RCH 1-0 achter kwam. Onterecht, maar RCH was er niet van onder de indruk. Snel werd een kans wel benut, en vervolgens nog één waardoor RCH op een 2-1 voorsprong kwam. Echter, door weer te veel ruimte te geven achterin wist Olympia langszij te komen op 2-2.

Dit was ook de ruststand. Naufal kon niet ontevreden zijn.

De 2e helft werd er weer prima combinatie-voetbal gespeeld en de RCH-mannen hadden ook oog voor elkaar. Er werd goed gekeken of iemand anders in een betere positie stond om te scoren. Het was heel leuk om naar te kijken en RCH liep dan ook uit naar 9-2.
Prima resultaat en potje mannen en heel goed voor het doelsaldo.

Aanstaande zaterdag alweer de laatste wedstrijd tegen medekoploper DIO. Als jullie spelen zoals in de 2e helft vandaag moet het goed komen.

Blijf scherp vanaf minuut 1!!!!  Help elkaar met verdedigen en blijf scherp achterin.

Deze week weer goed trainen en tot zaterdag.