RCH O12-1-BSM O12-2 (02-03-2024)

Zaterdag 2 maart de wedstrijd tegen BSM. Hoe zouden de jongens het weer oppakken na de flinke nederlaag van 2 weken terug en de vakantieperiode. Een vroegertje dit keer, om 09.00 de aftrap.

De eerste paar minuten trok RCH de wedstrijd naar zich toe met een aantal mooie uitgespeelde aanvallen. Helaas leverde dit nog geen goals op. BSM was de  grote nederlaag van eerder dit seizoen (8-1 verlies) blijkbaar nog niet vergeten , want ze hielden constant 4 man achterin. RCH had moeite om een gaatje te vinden en ze begonnen hun spel aan te passen aan die van de tegenstander.

Van vlotte  combinaties was geen sprake meer, en i.p.v de ruimte op te zoeken vond het spel met name plaats op het middenveld. Door deze drukte werden  er nauwelijks kansen gecreëerd en de ruststand was dan ook 0-0.

De 2e helft was eerlijk gezegd niet veel beter. Het leek wel of alle energie uit de jongens was. Gelukkig wisten ze toch nog een aantal kansen te creëren waardoor RCH uitliep tot 2-0. Niets aan de hand zou je zeggen, rustig uitspelen. Echter BSM wist, met een van hun spaarzame uitbraken, toch nog het doel te vinden van RCH, 2-1.

Met nog een aantal minuten te spelen werd het toch nog spannend, maar gelukkig  bleef de stand ongewijzigd.  Een overwinning, hier kan je tevreden over zijn. Je doet nog mee.

Zaterdag 9 maart tegen Olympia willen we graag wat meer pit zien, met name in de duels. De beuk erin mannen en vanaf minuut 1 er vol  op. Het doelsaldo zal straks vast de doorslag geven, dus lekker oefenen met afmaken op de trainingen deze week.

Allemaal weer lekker trainen en tot zaterdag.

Marcel, Harry de foto’s, ook op Facebookpagina RCH jeugd.