RCH O23-BSM O23 (30-08-2022)

De RCH O23, RCH’s vlaggenschip voor het seizoen 2022-2023, speelde dinsdagavond 30 augustus opnieuw een oefenwedstrijd, dit keer tegen BSM.

Het was puzzelen voor trainer Hernan en begeleider Henk Broekman, want er zijn een aantal geblesseerden en dan moet het seizoen nog beginnen.

De oude gezegde “roeien met de riemen die je hebt” kwam hierdoor snel van pas. De O23 beschikt over een stel gemotiveerde gasten, daar is absoluut niets mis mee. Ze gaan er voor.

Ook als team wordt er keihard gewerkt, mooi om te zien. Dat het dan niet altijd lukt kun je altijd op trainen.

We hebben dit seizoen geen eerste team, mooi om te zien dat met grote getalen mensen langs de kant staan om de verrichtingen van het O23-team te volgen.

De wedstrijd begon redelijk goed, aldus teamleider Hans Paul, maar mede door veel wisselbeurten liep het na verloop van tijd steeds minder goed. Over het algemeen kan je zeggen dat we te vaak onrustig waren aan de bal en daarmee ook onnauwkeurige waren in de passing en dat we regelmatig verkeerde keuzes maakten.
Uiteindelijk werd er met 3-1 verloren.

Dat het met dit team goed zit blijkt wel uit het feit dat op woensdagmiddag 7 van de O23-spelers bij de jeugdtraining waren om training te geven en of een partijtje tegen de spelertjes te spelen. Toppers.

Komende zaterdag begint de competitie en speelt RCH O23 om 14.00 uur thuis tegen sv Hoofddorp O23-1.

Delen met anderen?

Verslagen
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten