RCH O8-1-Dios O8-2 02-10-2021

Gel in het haar
Thuis voetballen tegen DIOS. Coach zag bij aanvang van de wedstrijd gel in het haar en kort geschoren kopjes. Altijd een teken dat je tegen een sterke & gedreven voetbalclub voetbalt.

Niet alleen een intimiderende tegenstander was bij aanvang het probleem. Sterspelers Moritz en Kagan waren niet aanwezig en werden noodde gemist Zowel aanvallen als verdedigend waren we daarom wat zwakker dan normaal.

Het hebben van niet of nauwelijks wissels brak ons in de tweede helft ook op. Gelukkig kon Racertje Ruben de eerste helft verdienstelijk invallen. Hij deed niet onder voor de rest, mooi om te zien.

Bij het ontbijt had Ben gezegd ik wil op keep, de hele wedstrijd! Coach putte hier hoop uit dat het keepen daarom wel snor zou zitten deze wedstrijd. Helaas bleek dit tijdens de wedstrijd minder haalbaar. Keepers wisselen dan maar.

Het eerste kwartier ging het nog gelijk op. Zou de gel in het haar op 7 jarige leeftijd dan toch niet het verschil maken? Maar na het kwartier begon het eenrichtingsverkeer te worden, en vlogen de ballen er makkelijk in. Keepers wisselen hielp daar helaas ook niet bij.

De tegenstander was op vele fronten beter en de 0-8 uitslag was dan ook terecht uitslag. Bij navraag bleek ook dat DIOS al meer dan een jaar samen voetballen en dat zag je ook in het veld. Precies de zaken waar het bij ons nog aan ontbreekt.
Nog zoveel te leren voor de 08-1!! En leergierig zijn ze want iedereen komt braaf naar de training. Complimenten voor de ouders!