RCH O8-1-HFC O8-8 (11-05-2024)

We speelden vandaag onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Het gras was nog vochtig van de nacht, een vaag zonnetje kwam door en een leuke en sportieve tegenstander wachtte: ideale voetbalomstandigheden!

Door de vakantie misten we maar liefst drie spelers. Mirza, die al meetraint, maakte daarom zijn debuut en Mikah hielp het team en broer een handje onder toeziend oog van zijn opa cq de voorzitter van RCH.

In maart speelden we 6-6 tegen Koninklijke HFC en dit keer was het wederom een doelpuntenfestijn én een sportief duel. Dit keer  eindigde de wedstrijd in 12-8 voor RCH.

Een paar hoogtepunten: Een geplaatste hoekschop van Kamih op het hoofd van scorende Mikah (thuis geoefend?),  Benjamin als stofzuiger overal op het middenveld, Miraç met een solo vanaf eigen helft en maakte ‘m koel af en Mirza in zijn eerste wedstrijd een assist én doelpunt. Marit hielt een paar keer knap, Bradley troefde met zijn schouders zijn tegenstanders af en Jip zette continue druk waardoor HFC vanzelf de bal kwijtraakte en hun spel werd gefrustreerd. En Mikah? Die, overigens formeel nog ‘Onder de 8,’ heb ik maar vroegtijdig eruit gehaald omdat hij té goed was. 😀

Dank aan Ufuk voor je enthousiaste leiding en Matthijs voor de mooie teamfoto.
Overige foto’s zijn van Harry (ook op de facebookpagina RCH-Jeugd.

Allen een goed en zonnig weekend en tot woensdag bij de training!! Cas 🖤💙⚽

Delen met anderen?

Verslagen
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten