Terrasvogels O13-1-RCH O13-1 02-10-2021

Zaterdag 2 oktober speelde het team van RCH 13-1 tegen Terrasvogels O13-1 uit Santpoort Zuid. We gingen goed van start en er werd hard gewerkt voor de bal vanaf het begin. De tegenstander had moeite om over de middellijn te komen. Helaas had de tegenstander maar een enkel kansje nodig: in de 12e minuut kwamen we op 1-0 achterstand. Meteen daarna kwam een prachtige poging van Berrat op de goal in de 13e minuut. Onmiddellijk daarop volgend scoort de tegenstander helaas 2-0 ondanks hard werken in de verdediging van Jens, Jim en Quinten.

In de 29e minuut had Max een goede verdedigingsactie maar werd tegen de grond gewerkt en moest het veld verlaten. Mooi schot van Duuk in DE 30e minuut. Jammer genoeg vaak EEN buitenspel situatie in verschillende aanvallen waardoor we helaas niet tot scoren kwamen.

In de 21e minuut scoorde Berrat een prachtige goal na goed overspel met Max en Nassim.  2-1.

In de tweede helft gingen we direct weer goed van start met mooie acties van Duuk en Berrat. In de 7e minuut kwam er een kans voor de tegenstander en ze scoorden direct de 3-1. In de 12e minuut door mooi samenspel van Berrat en Dijowy een prachtige goal door Dijowy. 3-2.  Goede verdedigingsactie door Quinten in 13e minuut waardoor we direct weer in de aanval konden. Helaas kwam in de 14e minuut toch de 4-2 voor Terrasvogels. In de 17e minuut wist Nassim van afstand in de kruising te scoren: 4-3. Geweldige goal! In de 26e minuut scoorde de tegenstander 5-3.

We bleven goed naar voren komen in de aanval, maar afmaken was nog lastig. Het was weer een prachtige spannende wedstrijd en helaas hebben we het niet kunnen afsluiten met winst, maar wel superhard gewerkt en op naar de volgende wedstrijd!