VSV O14-1-RCH O14-1 (28-01-2023)

Na een onrustige start waarbij de partijen elkaar aftasten ontwikkelt zich een gelijkwaardige strijd. Na 10 minuten ontstaat de eerste kans en Duuk legt hem koelbloedig in de linkerhoek. Stand 0-1, doelpunt Duuk.

Tegenaanvallen worden door de verdediging netjes gepareerd, Florian staat heel rustig en geduldig het doel te bewaken. De strijd gaat verder. Jim met een geweldige actie de tegenstander voorbij, maar Jens red het net niet de bal binnen de lijnen houden.

Het voorspelt veel goeds. Pakt RCH door of valt er een tegendoelpunt? Met een beetje geluk door een eigen treffer komt RCH met 2-0 voor te staan. Jens krijgt een enorme kans voor een goal, maar die gaat er niet in, een hoekschop. Met goed voetbal houdt RCH de wedstrijd onder controle. Na een prachtige opbouw komt Joël voor de keeper te staan en krijgt hem er overheen ook, 0-3!

Kleine verdedigings fout van Xander leidt tot de eerste tegentreffer; 1-3, maar de controle over de wedstrijd verdwijnt niet. Xander, met een enorm verre uitworp, de bal komt uiteindelijk weer in het strafschopgebied waarbij hij net uit het doel wordt weggewerkt: hoekschop RCH.

Na een goede eerste helft hervat RCH met controleren van het spel in het tweede deel van de wedstrijd. VSV komt enigszins meer in het spel en dat betekent ook dat Florian meer in actie komt. RCH bouwt langzamerhand de druk weer op.

Het is spannend en de emoties krijgen even de overhand waarbij beide aanvoerders bij de scheidsrechter worden geroepen. De controle begint RCH te verliezen en het was wachten op een tegentreffer, 2-3. RCH komt echter terug, Joël schiet op de paal, corner RCH.

De spanning loopt op, het worden de laatste moeilijke minuten. Bijna 2-4 maar helaas was de goal vanuit buitenspelpositie. Jim mist net na een fantastische voorzet.
Jens gaat na een duel met veel pijn het veld af en Rein gaat er weer in. Laatste minuut gaat in. Beter als RCH stand houdt met deze voorsprong.

In een iets grimmige sfeer en met de hakken over de sloot weet RCH de winst bij zich te houden.