VVC O11-1-RCH O11-1 (21-01-2023)

Zaterdag 21 januari de wedstrijd tegen VVC uit in Nieuw Vennep. Deze ploeg al eerder tegengekomen en toen er een kleine overwinning uit gesleept. In tegenstelling tot vorige week nu droog maar behoorlijk koud. Het veld was ook bevroren, dus het was lastig voetballen. Dit zag je ook wel terug in de wedstrijd,  er werd heel voorzichtig gespeeld.

RCH had veldoverwicht en creëerde heel veel kansen. Echter de bal wilde er niet in. Of de paal zat in de weg of ze hadden geen oog voor elkaar.  Langs het veld werd al het woord PECH in de mond genomen. Af en toe kwam VVC er gevaarlijk uit,  maar ook zij kregen de bal er niet in. 0-0 ruststand. De 2e helft eigenlijk hetzelfde verhaal.

Behoorlijk wat kansen en wat gebeurt er dan meestal? Juist, de tegenstander breekt uit en maakt vervolgens wel een doelpunt, 1-0 achter. Volkomen onterecht, maar zo gaat dat. VVC gaat iets aanvallender spelen en krijgen ook meer mogelijkheden om te scoren. RCH geeft niet op en zet alles op alles, met resultaat.  5 minuten voor tijd wordt gelijk gemaakt, 1-1. Nu doorpakken en gaan voor de overwinning.

Vlak voor tijd nog een enorme kans als 2 RCH spelers op de keeper aflopen zonder een tegenstander in de buurt, maar helaas wordt er niet gescoord. Eindstand 1-1. Heel jammer, er had veel meer ingezeten. Het was een wedstrijd waarin de verdediging stond als een huis maar de aanval niet thuis gaf. Kan gebeuren. We staan nu op een gedeelde tweede plaats en als we volgende week winnen staan we gewoon weer op 1. Niets aan de hand dus. Komende week weer goed trainen en dan zien we elkaar weer bij RCH .