45+ 7×7 koploper af (07-10-2022)

Terwijl in de kantine hard nagedacht wordt over de vragen van de Pubquiz wordt er buiten op het kunstgrasveld lekker gevoetbald. RCH 45+ neemt het deze avond op tegen de teams van Terrasvogels, Castricum en VVH.

Het leuke van deze vrijdagavond 7×7 competitie is dat de teams erg aan elkaar gewaagd zijn. Je speelt relatief kort, dus scoor je als eerste dan kun je al voor de overwinning gaan.

Elke speelronde wordt met 4 teams gespeeld en je speelt op zo’n avond dan drie wedstrijden. RCH is al regelmatig kampioen geweest, maar dit seizoen is de tegenstand toch wat intensiever.

Voor 7 oktober stond RCH nog bovenaan, maar deze avond werden de spitsen gemist en ook topspeler Marcel moest vanwege gezondheidsproblemen thuis blijven.

De eerste ronde van deze avond was Terrasvogels-RCH en Castricum-VVH en beide wedstrijden werd slechts 1x gescoord. RCH en VVH wonnen beiden hun match.

De tweede ronde ging tussen Terrasvogels-VVH en Castricum-RCH. In deze ronde toch wat meer doelpunten, want VVH won met 2-1. Veel gejuich, maar dat kwam meer vanuit de kantine, waar ook flink wat punten gescoord werden in de quiz.

Bij Castricum-RCH werd het niet alleen 1-0 voor Castricum, maar werd Olaf vol in z’n rug gelopen toen hij hoog sprong om te koppen… viel op de grond en was 5 minuten offline.

Olaf zegt later zelf volgende: “Alsof ik door een truck ben overreden!😵‍💫 Foto’s/scans gemaakt van hoofd en ribben in het ziekenhuis. Niks gebroken, wel zwaar gekneusd. Geen bloed in de hersenen, maar wel knallende koppijn…ben 15 minuten of zo van gisterenavond gewoon kwijt…geen idee hoe ik ben opgestaan bijvoorbeeld…”.

Overigens zijn het zeer sportieve avonden met slechts 1 spelleider (Peter) en geen scheidsrechters.

De derde ronde waren de ploegen aardig eensgezind. RCH speelde 0-0 tegen VVH en Castricum en Terrasvogels deelden ook de punten, 1-1.

Na alle uitslagen verwerkt te hebben blijkt dat RCH de koppositie aan VVH heeft moeten afstaan, maar goed, de competitie is nog niet voorbij en RCH hoopt op de terugkeer van de spitsen en Marcel.

Harry, ook de foto’s.

Delen met anderen?

Verslagen
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten