Klinkende overwinning aan De Hoef

RCH 45+1 speelde zaterdag uit in het heerlijk landelijk gelegen HSV’69 uit De Hoef, provincie Utrecht. Het zonnetje scheen volop en heerlijke landelijke boeren buitenlucht bracht iedereen in extase.

Thuis werd er onlangs nog kansloos met 1-5 verloren van deze huidige nummer 3, maar al snel kwamen onze mannen op een verassende 0-1 voorsprong. Met Robby (lange tijd afwezig door Covid) gelukkig weer op-en-top terug in de gelederen was de start prima.

Het 2e RCH doelpunt was ook nog eens een beauty, helaas kopte Marcel hem per ongeluk snoei hard in z’n eigen goal 😬 1-1. (Video)

Kort daarna ook nog tegen een 2-1 achterstand aankijken, maar de inmiddels ingevallen Art-Jan nam, na eerst 3 foute passen, toch het voortouw en tekende voor de 2-2. Vlak voor rust toch weer op een 3-2 achterstand, de zwervende HSV spits bleef, net als in de heen wedstrijd, maar lastig te verdedigen.

In de rust werden door coach Ronald (mister RCH) de koppies omhoog gehaald en de boel op scherp gezet.

Geen woord te veel voor super spits Rob die snel na rust de 3-3 maakte. Art-J volgende zijn voorbeeld en maakte ook zijn 2e en RCH’s 4e goal. 3-4 en dus weer op voorsprong!

De 4-4 viel uit een te lakse RCH opbouw waar de HSV spits wel weer raad mee wist. Gelukkig waren uitblinkers Roby en Art-J geen zins van plan om de kostbare punten in of aan De Hoef te laten. Ze maakte beide nog ieder hun 3e doelpunt wat de eindstand op een fabelachtige 4-6 bracht!

Het was een prachtige zonovergoten middag geworden. Stef bedankt voor het vlaggen en ook een pluim aan de onpartijdige HSV scheidsrechter en de bijzonder prettige tegenstander HSV’69 45+.