RCH O11-1-Rksv DCG O11-5 (03-12-2022)

Vandaag,  zaterdag 3 december, de wedstrijd thuis tegen DCG. Om 0830 verzamelen voor inmiddels de bekende warming up. Geen overbodige luxe bij een temperatuur van 2 graden! Om 08.55 nog steeds geen tegenstander. Zouden ze wel komen? Ja hoor, om 0900 arriveren ze met uiteindelijk 7 man. In overleg maar besloten 7 tegen 7 te spelen. Het viel al snel op dat DCG geen goede ploeg heeft. Binnen 15 minuten staat het al 4-0 voor RCH.

Wat opvalt is dat de jongens de bal goed in de ploeg houden en ook oog hebben voor elkaar. Alleen als er gescoord kan worden gaan ze nog voor eigen roem. Begrijpelijk als je al snel zo veel voor staat. De 1e helft is een 1-richtingsverkeer richting het doel van DCG. Uiteindelijk wordt er nog 1 keer gescoord. Tussenstand 5-0 in het voordeel van RCH.

De 2e helft hetzelfde beeld. RCH is veel sterker, maar slordig in de afronding.  Uiteindelijk is de eindstand 7-0. Prima gedaan jongens. Blijf met z’n allen trainen, want je ziet echt het resultaat hiervan terug in de wedstrijden. Volgende week de wedstrijd uit tegen Zwanenburg  hopelijk volgt het Nederlands elftal jullie voorbeeld 😀.

Wie durft er een voorspelling te doen. Ikzelf denk 1-1 . (Inmiddels weten we dat Nederland met 3-1 gewonnen heeft van de VS en de volgende tegenstander Argentinië is, dat van Australië won.)