RCH O14-1-RAP O14-1 (19-11-2022)

De wedstrijd begint met een koude start. Beide teams tasten de kwaliteit van de tegenstander af.
RAP zet druk op RCH. De bal verplaats zich snel over het veld. Er zijn weinig kansen op het doel van beide teams. Na 11 minuten scoort RAP 0-1.

Na 14 minuten scoort RAP de 0-2 na een ingooi in de buurt van de hoekvlag.
Na 16 minuten scoort RAP de 0-3 weer vanuit een voorzet op de achterlijn.
RAP zet meer druk op RCH en het spel speelt zich af op de helft van RCH.
Na 18 minuten scoort RAP de 0-4 vanaf de rechter kant, via een rebound op de paal. RCH kan de druk niet aan in het doelgebied. Maar het doelpunt werd afgekeurd door buitenspel.
Na 21 minuten scoort RAP de 0-4 na een opgebouwde aanval. RCH is statisch. Aanvallen worden niet onderbroken.

De aanvallen van RCH worden door een muur van RAP spelers voor het doel geneutraliseerd. RAP is agressiever dan RCH in de bal verovering.
RCH is wat aanvallender en komen steeds dichter bij een schot op het doel.
De wedstrijd is in een rustige fase beland. Een van de zeldzame schoten van RCH op het doel gaat ver over. RCH komt nauwelijks in de buurt van de 16 meter. De eerste helft is eenrichtingsverkeer op het het doel van RCH.

De 2e helft begint met aanvallen over en weer. Een aanval van RCH over de flank worst gesmoord in de 16 meter. In de 7 minuut 2e helft scoort RAP de 0-5 uit een counter. Een aanval van RCH via de linkerflank bereikt het eindstation niet voor het doel.  Een zeer belovende aanval via de linkerflank van RCH is niet succesvol door geen aansluiting van het middenveld. De wedstrijd is in een rustige fase.

In de 29minuut van de 2e helft scoort Jim met een mooi doelpunt 1-5 en in de 36e minuut bepaalt RAP de eindstand op 1-6.